Siirry sisältöön

Kategoria: Vierasta miesta

Mitä nainen haluaa sängyssä tiukat pillut

13.04.2018 • mitä nainen haluaa sängyssä tiukat pillut

Teron piti varmistaa, että peppu oli aina kostea siltä varalta, että Antti haluaisi panna Teroa pyllyyn. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi. Pienehkö huone oli vuorattu pällystetyillä patjoilla seiniä myöten. Sanomatta mitän, Antti talutti Tero vessaan. Tero uskoi halkeavansa kun kulli työntyi sisälle sentti sentiltä ja alkoi taas huutaa.

Massage sex vedio ilmaisia pillukuvia

Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Antti alkoi sitten naida Teron haaroja siten, että hänen kullinsa hankasi Teron roikkuvaa kullia ja kiveksiä. Hah, etköhän sä tiennyt sen jo silloin ennen kuin ne varsinaisesti olivat ohi, kun herätin sut aamulla suihinotolla, sanoin kiusoitellen. Koska vittuilit alussa niin paljon, saat viettä yösi pukilla.

Teron piti varmistaa, että peppu oli aina kostea siltä varalta, että Antti haluaisi panna Teroa pyllyyn. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi. Pienehkö huone oli vuorattu pällystetyillä patjoilla seiniä myöten. Sanomatta mitän, Antti talutti Tero vessaan. Tero uskoi halkeavansa kun kulli työntyi sisälle sentti sentiltä ja alkoi taas huutaa.

Vyötärön tarttuen, Antti veti Teron erotiske filmer gratis norske nakne damer pyllyä koko ajan taaksepäin. Vähitellen Anttikin tuntui joustavammalta. Yhtenä päivänä Antti vei Teron käytävässä olevaan huoneeseen, missä Tero ei aikaisemmin ollut käynyt. Mikäli et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Antti ohjasi Teron käytävän pähän, jossa oli jälleen lukittu teräsovi. Tero huusi lähes täyttä kurkkua. Myös Saken käytös oli väkivaltaista. Myöskin pyllynainnissa Antti edellytti, että Tero puristelisi Antin kullia sulkijalihaksillaan. Tässä vaiheessa Tero alkoi hermostua enemmän, koska olosuhteet olivat varsin erikoiset, jopa epäilyttävät. Olin utelias ja minut palkitsi lupaavalta tuntuva pullistuma. Tero ei ymmärtänyt sanoa mitän, vaan tuijotti tyhjänä huoneen lattiaa. Antti talutti kahlitun Teron vessaan ja antoi Teron tehdä tarpeensa. Kännyin nopeasti ja menetin tasapainoni niin, että pyllähdin mättälle kesämekko korvissa. Tepon käskevä änensävy sai minut kuitenkin aina halukkaaksi. Oluesta ja punaviinistä huolimatta hän maistui hyvältä, hieman makealta. Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Mikset ole koskaan ehdottanut sitä mulle? Piiskaa ei edes tarvittu. Teron vilkaistessa taakseen, Jore näytti liikuttavan kieltän rivosti suussaan sisän ja ulos kuin vahvistaen naimaliikettä; Jore katsoi samalla Teroa rivon intensiivisesti silmiin, niin että Terosta tuntui aivan kuin myös kieli tunkeutuisi Teron sisän. No niin, katsotaanpa mihin kiimapyllyn kieli pystyy; nuoleppas sitten mun munia ja kulliani Sitten Jore asettyi sängylle selälle makaamaan, levitti haaransa ja veti Teron pätä haarojensä väliin. Tero teki parhaansa, mutta Antti ei ollut tyytyväinen ja alkoi vetämän Teron korvia: Ime kunnolla, Pillu, ime! Mä haluan, että sekin saa tietä miten hyvin sä otat suihin, Tepon äni leikkasi hetkeksi tilanteen poikki. Hän tajusi pointtini, mutta vilkaisi sivusilmällä Teppoon ennen kuin vastasi flirttiin. Joo-o levittäppäs vielä vähän lisä, niin katsotaan minkälainen panovako sieltä paljastuu! Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Antti otti raipan käteensä ja alkoi hivellä sitä Teron esille kohotettua pyllyä. Lopetettuaan työnsä, Antti totesi: Hiukset saavatkin sitten kasvaa kunnolla, niin kuin tytöillä kuuluu.
Aamiaismajoitus miten iskeä nainen

Hän alkoi hysteerisesti huutaen paukuttaa ovea, mutta tietenkin turhaan. Vähän intohimoa siihen, kuulitko! Sun pohkeet on jumissa, mä voin hetken hieroa, kun on tässä aikaa, Matias jutteli, kun taivutteli jalkaani ja siirtyi painelemaan pohjettani sormenpäillän.

Kategoriat: Vierasta miesta

0 mielipidettä “Mitä nainen haluaa sängyssä tiukat pillut

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.